935 707 847     info@instalacionesvigara.com

Instal.lació de plaques solars

reparacions plaques solars a barcelona

Vigara i Rafael 85, instal.lació i reparació de plaques solars a Barcelona

Àmplia experiència aprofitant l'energia solar

Cada vegada són més els habitatges i locals que opten per fonts d'energia alternativa per solucions d'il·luminació. Per això, des de Vigara i Rafael 85 85 volem ajudar a aquestes persones interessades en l'aprofitament de l'energia del sol.

Solucions adaptades a cada tipus de projecte

Com ho fem? Donem un complet servei que va des de la instal·lació i reparació de plaques solars a Barcelona, fins al posterior manteniment i correcta conservació d'aquests sistemes alternatius d'energia. Tot això, amb l'objectiu d'aconseguir la màxima eficiència energètica i respectar el medi ambient.

Tenim un equip de professionals del sector de l'energia solar i fotovoltaica

Vigara i Rafael 85 apostem pel benestar i la qualitat de vida de les persones. Prova d'això, és l'atenció que dediquem a cada projecte i l'assessorament personalitzat que oferim als nostres clients.

Vingui a conèixer-nos i expliqui'ns què necessita. Li donarem la millor solució en instal·lacions d'electricitat, lampisteria, gas i plaques solars a Barcelona que la seva casa o negoci precisa.

Qui som

Vigara i Rafael 85 som una empresa de professionals altament qualificats, la principal activitat és a l'engegada, reparació i manteniment d'instal·lacions elèctriques industrials a Badalona, Barcelona i resta de províncies catalanes.

 

Contacte

935707847
info@instalacionesvigara.com
Horari d'atenció al client
De dilluns a divendres de 8:00 a 20:00 hores.

Localització

Carrer Onze de Setembre número 7, Local 2.
08913 Badalona. Barcelona